Kampinformatie

Kampinformatie (pdf)

Van zaterdag 21 t/m 28 juli gaan we met de kinderen op kamp naar Haltern am See in Duitsland. Dit is een stad in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, zo’n 225 km van Spaarndam. Voor ons een nieuwe locatie in een prachtige omgeving! In april zal de leiding van Don Bosco naar Duitsland afreizen om de omgeving te verkennen en het kamp voor te bereiden.

Alle groepen gaan een week op kamp. De oudste groepen (donderdag, vrijdag 2 en vrijdag +) zullen de eerste dagen een eigen programma volgen en dus later in de week arriveren in Haltern am See. De eerste dagen zullen zij overnachten op verschillende campings en leuke activiteiten ondernemen.

De kosten voor het kamp bedragen € 150,-. De kosten voor de donderdag, vrijdag2 en vrijdag+ bedragen € 170,00.

Vanaf nu is het mogelijk het kampformulier in te vullen en uw kind te verzekeren van een plaats. We vragen u het formulier zo goed mogelijk in te vullen en duidelijk aan te geven of er zaken zijn waarover de groepsleider contact met u moet opnemen. Het kamp is uiteraard een hele organisatie, dus wij hebben alle bijzonderheden graag op tijd en goed in beeld.

Aanmelden voor kamp kan tot 1 april. De betaling dient voor 1 juni te zijn voldaan. Ook als uw kind niet met ons mee op kamp gaat, vragen we u het formulier in te vullen.

Mochten er verder vragen zijn, kunt u contact opnemen met de groepsleider van uw kind of Laura Kroon (kampleider).

Kampinformatie (pdf)